SOA:n kevätkokous- ja seminaari Tallinnassa 2.5.2024

Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry kevätkokous- ja seminaari 2024 vietettiin keväisessä Tallinnassa Nordic Hotel Forumissa 2.5.2024. Kokouksessa hallitus 2024 sai vastuuvapautuksen. Lisäksi seminaarissa keskusteltiin muun muassa keskusteltiin alennetun alv-kannan nostosta ja ohjelmaehdotuksista tuleviin musiikkialan ammattitapahtumiin, lippukaupan oikeudellisista kysymyksistä sekä konserttitalojen toiminnasta. Illalla kokoonnuttiin syömään ja viettämään iltaa jäsenistön kanssa Vanhaan kaupunkiin ja Telliskiveen. Sää helli kevätkokoukseen paikan päälle osallistuneita, joita paikalla oli 15. Etänä kokoukseen osallistui 3 osanottajaa.

Kevätkokouksen pöytäkirja 2.5.2024 / Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry

Paikka: Nordic Hotel Forum, Tallinna, Viro; kokoushuone sekä zoom-etäyhteystyökalu

Paikalla: Veikko Lehtola / Magnum Live & Management; Laura Haarala / Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry; Kari Pössi / Piikkikasvi Agency; Jari Väyliö / Sold Out Management; Juha Lassila / Piikkikasvi Agency Oy; Jukka Varmo / Live Nation Agency; Mikael Nummi / Suomen Keikkamyynti; Feniks Willamo / All Dat Entertainment Oy; Kirsi Myllynen / Dex Viihde Oy; Joose Berglund / Stupido Productios Oy; Toni Lehtonen / MP Viihde Oy; Marko Riihelä / GramoPop Oy; Maija Harjunniemi / GramoPop Oy; Minni Kumpuvuori /Ohjelmapalvelu DragonWhite Oy; Esa Tontti / Alt Agency & Managment Oy; Mika Sorola / FullSteam Agency Oy; Toni Ritonen / FullSteam Agency Oy

Kevätkokouksen pöytäkirja


1.Kokous avattiin klo 12:55
2. Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Veikko Lehtola, sihteeriksi Laura Haarala ja pöytäkirjantarkastajiksi ja samalla ääntenlaskijoiksi Feniks Willamo ja Jari Väyliö
3. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi
4. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys
5. Esiteltiin tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus vuoden 2023 osalta.
6. Päätettiin tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. Kokous päätettiin 14:16

Helsingissä 4.5.2024

Veikko Lehtola, puheenjohtaja Laura Haarala, sihteeri

Feniks Willamo, pöytäkirjantarkastaja Jari Väyliö, pöytäkirjantarkastaja