Kutsu Saneerausmenettelyt ja konkurssit -koulutukseen 12.3.2024 klo 10–12 / Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry 

Musiikkialalla on jälleen valitettavasti käynnissä isoja saneerausmenettelyjä ja sitä kautta myös konkurssien uhka on taas nostamassa päätään. Osa toimistoistamme on velkojina saneerauksissa ja tästä syystä on myös hyvä tietää, miten saneerauksissa menetellään ja mitä ne tarkoittavat mm. velkojen leikkausten suhteen ja että ne ovat pitkiä vuosia kestäviä prosesseja. Mitkä ovat minun velvollisuuteni velkojana? Mitä voin odottaa rahasuorituksina ja millä aikataululla? Voinko vastaanottaa rahasuorituksia, kun muut velkojat eivät saa velkaansa samalla ja mikä on rikosoikeudellinen vastuuni tässä tilanteessa? 

Suomen Ohjelmatoimistot ja agentit ry järjestää ilmaisen koulutuksen jäsenistölleen tiistaina 12.3.2024 klo 10–12. Koulutus järjestetään MagnumLive Oy:n tiloissa Helsingin Pasilassa, Asemamiehenkatu 2B (Kellosilta 5) ja sen tulee pitämään asianajaja Mikko Pihlajamäki, BLF Asianajotoimistosta. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Parhaimman annin toki saat osallistumalla paikan päällä. 

Ilmoittaudu ennakkoon koulutukseen 6.3.2024 mennessä osoitteeseen: toiminnanjohtaja@ohjelmatoimistot.fi 

Ohjeet saapumiseen Pasilaan: Yhteystiedot – MagnumLive  

Etäyhteyslinkki koulutukseen toimitetaan ennen koulutusta.

Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n hallituksen puolesta,  

Laura Haarala, toiminnanjohtaja / SOA – Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry 
toiminnanjohtaja@ohjelmatoimistot.fi
+358 40 526 7260