SOA @Music X Media: Lipunmyyntitulojen ja lippukaupan solmukohtia 5.10.2023 klo 10:00

Music X Media lähestyy. Tapahtuma järjestetään Tampere-talolla ke 4.10.- la 7.10.2023. Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry järjestää tapahtumassa keskustelun:Lipunmyyntitulojen ja lippukaupan solmukohtia on torstaina 5.10.2023 klo 10:00-12:00 @Sopraano (tila).  

Keskustelussa ingressi: Tapahtuma-alan peruuntumiset ja konkurssit ovat aiheuttaneet tilanteita, joissa on tapahtumaelinkeinon kannalta merkityksellistä, kenelle lipputulojen katsotaan kuuluvan. Voiko ala löytää yhteiset pelisäännöt asian kannalta ja jos, niin missä osa-alueissa näemme yhtymäkohtia?

Ohjelma alkaa paneelikeskusteluna, joka on yleisölle avoin, minkä jälkeen aiheen käsittely jatkuu roundtable-osuudessa ennakkoon ilmoittautuneille (10:30-12:00 @sopraano).

Voit ilmoittautua roundtable-osuuteen lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaqoTP9s0sw9M1HhC2x6Wyd3Soe7BpqbDz07vZYTlsV7EL2g/viewform

Toivomme näkevämme sankoin joukoin SOA:n jäseniä seuraamassa paneelikeskustelua ja sen jälkeen roundtable-osuudessa😊!

Yleisölle avoimessa paneelikeskustelussa ovat keskustelijoina: Mirva Merimaa (Tiketti Oy); Ari Palhamo (Lippupiste Oy); Jukka Varmo (agentti/ LiveNation Agency; SOA ry); Samppa Rinne (ohjelmapäällikkö / Kulttuuritehdas Korjaamo; LiveFin ry). Keskusteluosuuden vetää Turo Pekari Music Finlandilta.  

Rountable-osuuden fasilitoi SOAn puheenjohtaja Veikko Lehtola.

Lisää Music x Media-tapahtumasta voi lukea: https://musicmedia.fi/

Saadaksesi 10% alennusta Music & Media lipusta rekisteröidy alehinnoin Music x Mediaan normaalisti täältä: https://musicmedia.fi/liput/