Esiinnyn edukseni -keskustelu: Miten ottaa vaikeat aiheet puheeksi?

Ilmoittaudu mukaan!

AIKA: To 8.12.2022 klo 15–16

Paikka: Musiikin Satama, Meripaviljonki (Keilasatama 2 A, Espoo)

Suomalaisen musiikin päivänä järjestettävässä Esiinnyn edukseni -keskustelussa etsitään luovien alojen työpsykologi Marjukka Laurolan johdolla työkaluja vaikeista aiheista keskustelemiseen omassa yhteisössä.

Musiikkialan järjestöjen keväällä 2022 julkaiseman Esiinnyn edukseni – kaikille turvallinen musiikkiala -materiaalin tavoitteena on selkiyttää sitä, miten häirintään ja epäasialliseen käytökseen puututaan paikallisesti. Materiaali tarjoaa ohjeita ja toimintamalleja, mutta miten ottaa vaikeat aiheet puheeksi esimerkiksi omassa työyhteisössä?

Esiinnyn edukseni -keskustelutilaisuudessa opitaan luovien alojen työpsykologi Marjukka Laurolan johdolla, miten haastavaksi koetuista aiheista voidaan keskustella turvallisesti ja rakentavasti. Lisäksi keskustelun aikana perehdytään mielen mekanismeihin ja sisäsyntyisiin reagointitapoihin.

Maksuton tilaisuus on avoin kaikille musiikkialan toimijoille.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä Zoom-alustan välityksellä: Marjukka Laurolan koulutusosuus striimataan, mutta muu keskustelu käydään ainoastaan paikan päällä. Zoom-linkki lähetetään etäosallistujille ennen tilaisuutta.

Tilaisuuden avaa Muusikkojen liiton yhteisökoordinaattori Anna Dantchev. Keskustelu järjestetään suomeksi.

Ilmoittaudu mukaan 6. joulukuuta 2022 mennessä >

Musiikin Satamaan pääset helposti muun muassa metrolla (Keilaniemen pysäkki, F-uloskäynti). Tutustu saapumisohjeisiin >

Tilaisuuden järjestävät Muusikkojen liitto, Teosto, Gramex, Suomen Musiikintekijät, Music Finland, SOA – Suomen ohjelmatoimistot ja agentit, Suomen Sinfoniaorkesterit, LiveFIN, Musiikkikustantajat, Musiikkituottajat – IFPI Finland, Suomen Säveltäjät ja Suomen kansallisooppera ja -baletti.