Kuka johtaa freelanceria, ellei freelancer itse?

Freelancer – itsensä johtaja -hyvinvointitapahtuma

Maanantaina 28.11.2022 klo 10–16, G Livelab Helsinki

Työhyvinvointitapahtumassa luovien alojen freelancerit saavat työkaluja itsensä johtamiseen ja voimavarojensa valjastamiseen. Maksuttomaan tapahtumaan sisältyy lounas, ja osallistujilla on mahdollisuus varata aika hierontaan pop-up-hierontapisteelle. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 21. marraskuuta 2022 – tule mukaan!

Luovien alojen hyvinvoinnin ammattilaisten johdolla opitaan keinoja työelämän kuormitustekijöiden hallitsemiseen sekä hyvinvoinnin vaalimiseen. Yhteisen keskustelun kautta osallistujat saavat ohjausta omaa työelämää askarruttavissa kysymyksissä sekä oman äänensä kuuluviin.

Tapahtuman aluksi psykologian tohtori ja UTHA oy:n toimitusjohtaja Satu Kaski perehdyttää freelancereiden työhyvinvointiin liittyviin teemoihin. Luovien alojen työhyvinvointiin erikoistunut muusikkotaustainen työnohjaaja, kouluttaja ja tutkija Pauliina Valtasaari puhuu kuormitustekijöistä ja voimavarojen hallitsemisesta. Käyttäytymistieteen tohtori, ammattimuusikko, toimitusjohtaja, FT ja MuM Eija Mäkirintala on huippusuorituksiin erikoistunut valmentamisen asiantuntija, ja hänen johdollaan opitaan ammatillisesta suorituskyvystä sekä parhaansa antamisen taidosta. Lopuksi muusikkotaustainen aiheen asiantuntijavalmentaja Minja Wahlsten jakaa helposti arkeen vietäviä käytänteitä ja vinkkejä itsensä johtamiseen.

Hierontapalveluja tarjoavat urheiluhieroja Simo Kellokumpu ja koulutettu hieroja Saara Saturo. Kellokumpu on erikoistunut keho- ja puhetyöntekijöiden sekä aktiiviliikkujien kehonhuoltoon. Satumolla on taustaa joogan ja tanssin parista sekä kokemusta kehon toiminnallisuudesta. Hieronta-ajat ovat kestoltaan 20 minuuttia/hlö, ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä paikan päällä.

Paikalla on myös tapahtuman järjestäjätahojen edustajia. Tapahtuman alustaa ja juontaa SKAALA-hankkeen projektipäällikkö Jaakko Kämäräinen.

Aikataulu ja ohjelma:

  • 10:00–10:15 Tapahtuman avaus – Jaakko Kämäräinen
  • 10:15–11:00 Työhyvinvointi edellyttää tekoja – Selkeys ja huokoisuus työimun taustalla – Satu Kaski
  • 11:15–12:15 Freelancetyön voimavarat ja kuormitustekijät: Kuinka niitä voi hallita? – Pauliina Valtasaari
  • 12:30–13:30 Lounas
  • 13:30–14:30 Parhaansa antamisen taito ja hyvinvointi – Rakenna ammatillinen huippusuoritus kestävälle perustalle – Eija Mäkirintala
  • 14:45–15:45 Itsensä johtaminen freelancetyössä – Mitä taitavimmin johdat kapasiteettiasi, sitä tuottavampia ovat tuloksesi – Minja Wahlsten

Tapahtuma järjestetään maanantaina 28. marraskuuta klo 10–16 G Livelab Helsingissä (Yrjönkatu 3, Helsinki). Ilmoittautuminen on auki maanantaihin 21. marraskuuta 2022 saakka. Tapahtumaan mahtuu 100 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/S/C799B09E1E5A0B85

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et voikaan osallistua tapahtumaan, ilmoitathan siitä sähköpostitse Jaakko Kämäräiselle.

Lisätiedot ja kysymykset:

Jaakko Kämäräinen

jaakko.kamarainen@muusikkojenliitto.fi

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Muusikkojen liitto, SKAALA-hanke, Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry SOA, Taiteen edistämiskeskus Taike, Freelancemuusikot ry, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU, Suomen Musiikintekijät, Näyttelijäliitto, Freet2030-hanke ja UTHA oy.

SKAALA-hanke

Tapahtuma on osa SKAALA-jatkohanketta, jossa pilotoidaan palveluita musiikin esittäjille ja kartoitetaan henkisen hyvinvoinnin tuen tarvetta. Hanke toteutetaan yhteistyössä Muusikkojen liiton, UTHA:n sekä Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n kanssa. Hankkeen rahoittaa sosiaali- terveysministeriön TYÖ2030 – työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma.