Suomen ohjelmatoimistot valitsi naisvaltaisen hallituksen vuodelle 2019

Tiedote
Vapaa julkaistavaksi

Suomen ohjelmatoimistot valitsi naisvaltaisen hallituksen vuodelle 2019

Suomen ohjelmatoimistot ry valitsi tiistaina 4.12.2018 Oulussa pitämässään syyskokouksessa järjestön uudeksi puheenjohtajaksi helsinkiläisen Saura Ohjelmapalvelu Oy:n perustajan ja yrittäjän Johanna Sauramäen.

“Kentällä on monta järjestöä, joilla on melko paljon päällekkäistä toimintaa ja edustusta. Tahtoisin päästä pureutumaan tehtävässä siihen, miten näiden järjestöjen voimavaroja ja osaamista voitaisiin hyödyntää yhdessä. On mahtavaa lähteä löytämään vastauksia nykypäivän musiikkikentän asettamiin haasteisiin tämän uuden monipuolisen jengin kanssa! Katsotaan, mihin suuntaan mennään!”, toteaa Sauramäki SOA:n tulevien vuosien haasteista.

Hallituksen kokoonpano on musiikkialalle poikkeuksellisesti naisvaltainen.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Rowan Rafferty/ Nem Agency Oy ja muiksi jäseniksi valittiin uusina jäseninä Maija Kaarna/ Fullsteam Agency Oy, Kari Pössi/ Piikkikasvi Agency Oy, Sirpa Eskola/ Ohjelmatoimisto Groove Thing/ GO Arctic Oy, Kimmo Hirvonen/ Longplay sekä Minni Kumpuvuori/ Ohjelmapalvelu Dragonwhite Oy.

Vanhoina jäseninä hallituksessa jatkavat Esa Nummela/ MagnumLive Oy, Seija Ingström/ Ohjelmanaiset Oy ja Kirsi Myllynen/ Dex Viihde Oy.

Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n toimintaa luotsaa Sirpa Lahti (Marjatta & Kaisa Oy). “Hallituksen uusi kokoonpano kertoo hyvää signaalia kulttuurialan yhdenvertaisuuden kehittymisestä. Yhdenvertaiseen kulttuurialaan tarvitaan esimerkiksi meiltä naisilta myös omaa aktiivisuutta ja sitä tästä porukasta kyllä löytyy! Yhdenvertaisuushan ei ole vain sukupuoleen liittyvä asia vaan paljon laajempi. Näkisin mielelläni tulevaisuudessa järjestöjen hallitukset vieläkin paljon heterogeenisempina” sanoo Lahti.

Samassa yhteydessä SOA vietti syyspäiviä yhdessä uuden LiveFIN-järjestön kanssa Oulussa, jossa ohjelmatoimistot, agentit ja live-alan toimijat olivat kokoontuneet keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Lisätietoja:
Sirpa Lahti, ohjelmatoimistot@gmail.com 040 7384 736
Johanna Sauramäki, johanna@sauraohjelma.com 050 5481 793

Kuvassa kokouksessa olleet hallituksen naiset Kirsi Myllynen, Johanna Sauramäki, Sirpa Eskola ja toiminnanjohtaja Sirpa Lahti.
SOA:n ja LiveFINin yhteiseen seminaaripäivään osallistui iso joukko live-alan toimijoita.

Kommentoi